Appartementen Nerja
The Nerja Specialist
Call us 0031 133029010 or 0034 633400980
Mail: info@appartementennerja.nl
Het Balcon de Europa in Nerja boven de zee
Part of VillAndalux
Go to content

Main menu:

Het weer in Nerja in november

Apartments Nerja for a wide offer of Holiday Homes, Apartments and villa in Nerja Spain Costa del Sol

Het weer in Nerja in november 2011 is nog steeds goed te noemen. De temperatuur stijgt overdag tot zo'n 22 graden en de zon laat zich uitbundig zien. Voor overwinteraars is het genieten in deze tijd van het jaar. Nerja is een plaats die ook in de wintermaanden leeft.  Er zijn volop restaurants en bars in het gezellige centrum die gedurende het hele jaar druk bezocht worden. Er is momenteel een verschuiving gaande in de herkomst van de toeristen in Nerja. Waar vroeger vooral Engelsen naar Nerja kwamen voor vakantie en/of overwinteren, zien we nu steeds meer Scandinaviers en Nederlanders verschijnen. En voor de Nederlanders die graag af en toe in een nederlandse bar of restaurant komen, zijn er diverse mogelijkheden.
Nerja is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Malaga en Granada. En ook het mooie binnenland van Zuid Spanje heeft genoeg te bieden. Wandelen in de prachtige natuur van Andalusie of een tochtje met de auto naar een van de leuke witte dorpen in Andalusie, het kan allemaal op korte afstand van Nerja.

Wetenswaardigheden klimaat Nerja:

In het noorden wordt Nerja begrenst door het gebergte Sierra de Almijara. Dit gebergte houdt in de zomer de hitte vanuit het binnenland van Andalusie tegen waardoor Nerja een niet te heet klimaat heeft. In de winter zorgen de bergen ervoor dat de koude uit het binnenland van Andalusie Nerja niet kan bereiken en blijft het zeer aangenaam aan de kust met veel heldere blauwe zonnige dagen. Niet voor niets beschrijft de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van Nerja als een van de beste ter wereld. Nerja is dan ook zeer geschikt om in Zuid Spanje te overwinteren.
Kortom wie in de winter op zoek is naar mooi weer in Europa, dan is Nerja een prima bestemming om te overwinteren of voor een heerlijke vakantie met meer dan voldoende mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur en cultuur van Andalusie.


No comments


Contactgegevens Appartementen Nerja
Tel (0031) 013 3029010 Mobiel Spanje 0034 633400980/633400988
Mail: info@appartementennerja.nl
Skype: Villandalux Spanje
Back to content | Back to main menu